İNGİLTERE DİL OKULU

Ortaokul düzeyinde İngiltere Dil Okulu programında, öğrencilerimiz Londra’da 2 haftalık dil eğitimi alır ve farklı ülkelerden gelen öğrenciler ile kendi seviyelerine uygun gruplarda eğitim görür. Ders dışı etkinliklerde ise; Londra’nın kültürel ve tarihi yerlerine geziler düzenlenir. Lise düzeyinde hazırlık sınıfı ve 9. sınıfın not ortalamasına göre ilk 5 arasına giren 10 öğrenci her yıl İngiltere’de 2 hafta Londra ve 2 hafta farklı bir lokasyonda olmak üzere 4 haftalık dil okulu programına katılır. Farklı ülkelerden öğrencilerin bulunduğu programda öğrenciler seviyelerine göre dil sınıflarında eğitim görür ve program sonunda sertifika sahibi olur. İngiltere Dil Okulu, hem dil gelişimi hem de sosyal gelişim ve kültürlerarası etkileşim anlamında öğrencilere katkı sağlayan, deneyim kazandıran bir programdır.