Okullarımız da Gıda Güvenliği şartları, yeterli ve dengeli beslenme ilkeleri bir bütünlük içinde entegere edilerek uygulanmakta, sürdürebilir ve sürekli gelişim çalışmaları proseslerimiz desteklenmektedir.

Menü ekibi tarafından, grup özelliklerine uygun beslenme programı / menüler oluşturulmakta ve beslenme ilkelerine uygun, besin değeri korunumunu maximum seviyede sağlayacak şekilde pişirilmekte, hazırlanmakta ve saklanmaktadır.

Okulumuz da tüm hizmet faaliyetleri ürünlerin satın alma aşamasından servis sonuna kadar geçen süreçlerde, gıdalarda bulunabilecek sağlık riskleri ya da oluşabilecek potansiyel risk ve tehlikeleri kontrol altına alarak, sürekli denetleyen bir sistem bütünüdür.

 

Haziran Ayı Yemek Menüsü

pdf-dokuman